· 

Міський семінар

  30 липня на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Чорноморська відбувся інструктивно-методичний семінар для соціальних педагогів закладів освіти “Створюємо разом сучасний освітній простір у школах міста”

  Головний спеціаліст відділу освіти Верис А.Л. надала консультацію щодо процесу організації гарячого харчування в школах для учнів початкових класів.

Для забезпечення харчуванням у школі учнів 5-11 класів пільгових категорій - з малозабезпечених сімей, дітей, що знаходяться під опікою, сиріт, внутрішньо переміщених осіб, дітей батьків учасників АТО, батькам, або особам, які їх заміщують потрібно до 6 вересня звернутись до соціального педагога школи , написати заяву та надати необхідні довідки.

  Інженер-технолог з організації харчування Буняк І.Г. звернула увагу учасників семінару про необхідність виконання санітарних та протиепідемічних норм під час навчального процесу, а саме: всі учні, яким більше 12 років, під час знаходження у коридорах школи, повинні одягати захисні маски. Виняток становлять діти, які мають медичні протипоказання.

  Консультант ЦПРПП з питань психологічного супроводу Баранова В.О. опрацювала з фахівцями основні напрямки роботи у 2021-2022 н.р., познайомила з методичними ресурсами, рекомендованими МОН України, звернула увагу про важливість організації профілактичної та просвітницької роботи з учнями, а саме: формування медіа-культури та інформаційної грамотності, здорового способу життя, популяризації ненасильницької моделі поведінки, статевого виховання.