· 

Відбір закладів освіти до участі у міжнародному проєкті PALS 2030

Програма надаватиме підтримку в наступних ключових напрямках:

  • впровадження проєктного підходу в ЗЗСО – учасниках програми задля забезпечення системної роботи з дотаційними ресурсами, участі в дофінансованих проєктах, вибудови стійких партнерств
  • підвищення кваліфікацій педагогів та адміністративного персоналу
  • доступ до програм вивчення мов країн-членів ЄС для працівників та учнів
  • доступ до програм неформальної освіти, формування знань та навичок у учнів задля можливостей усвідомлено будувати освітню та професійну кар’єру у майбутньому

Цільова група програми: ЗЗСО І-ІІІ ступенів України, педагогічний та адміністративний персонал, учні та їх батьки

Тривалість: 2021-2027 роки

Ключові терміни, період вересень-грудень 2021:

1-15 вересня 2021 – реєстрація потенційних учасників програми

16-27 вересня 2021 – підписання Меморандумів про участь у програмі

 

Активна фаза програми стартуватиме 1 жовтня та розпочнеться з навчального курсу “Написання та управління дотаційними проєктами”. До участі будуть запрошені по три представники ЗЗСО (з числа педагогів та адміністративного персоналу), які в подальшому працюватимуть над оцінкою проєктних потреб, потреб у підвищенні кваліфікацій, мовних компетенцій, тематики програм неформальної освіти та можливостей ЗЗСО та можуть бути залучені до участі в інших заходах в рамках програми.

 

1 листопада 2021– старт програм з підвищення мовних компетенцій

20 грудня 2021 – початок роботи ресурсно-інформаційного центру з підтримки проєктної діяльності та залучення грантових та дотаційних ресурсів.

 

Участь в усіх анонсованих заходах протягом 2021 року для представників відібраних до участі до програми ЗЗСО є безкоштовною.

Для початку аплікування для участі у програмі, отримання детальної інформації про програму та відповідей на запитання просимо Вас заповнити реєстраційну форму-опитувальник потенційного учасника програми до 15 вересня 2021 включно.

 

Організатор: CEASC.