· 

Квест

Ми прагнемо, щоб наші діти були успішними, конкурентоспроможними людьми, могли легко адаптуватися в сучасному світі, а також виросли гідними громадянами своєї країни, спроможними розвивати і зміцнювати її.

Уже стало традицією професійної спільноти вчителів іноземної мови проводити щорічно для учнів старшої школи англомовні конкурси- квести. Тематика попередніх квестів була пов’язана з носіями мови Великобританії, Америки, Канади, Австралії та Нової Зеландії. Цьогоріч вчителі англійської мови разом з консультантами ЦПРПП організували захід, приурочений 30-ій річниці незалежності України. Принагідно до теми квесту "Independent Ukraine — 30" створено дев’ять станцій : “ Сучасна українська музика “, “Українська література”, “Національні традиції та обряди”, “Символи України”, “Знаменні дати незалежної України”, “Спорт”, “Відомі постаті”, “Визначні місця рідного краю”, “Художнє мистецтво”.

За умовами квесту від кожної школи до участі допускалася одна команді учнів 9-10 класів у складі семи осіб. Цьогоріч з об’єктивних причин змагалося сім команд. На початку дійства кожна команда представила візитівку, далі отримала карту місцевості та маршрутний лист, за яким мала рухатися. На станціях учителі підготували цікаві інтелектуальні завдання, виконавши які, учасники отримували бали. Після проходження всіх локацій підраховувались бали та визначався переможець.

Незважаючи на вітряну та мінливу погоду, настрій у всіх був веселий і життєрадісний. Усі школярі захопилися грою, зацікавлено й старанно розгадували ребуси, складали пазли, шукали правильні відповіді.

У підсумку змагань перше місце отримала команда Чорноморської гімназії № 1, друге- Чорноморська загальноосвітня школа № 2, третє — Чорноморська загальноосвітня школа № 4, інші- подяки за участь. Сподіваємося, що учасники отримали найцінніше- чудовий досвід комунікації, роботи в команді, активізували знання з англійської мови.

Висловлюємо щиру подяку вчителям англійської мови за допомогу в проведенні заходу!

Консультантка ЦПРПП Антоніна МОЛОДЕЦЬКА