· 

Міжнародний англомовний проєкт

Чорноморська ЗОШ№1 була нагороджена престижним званням «School of Excellence» від Climate Action Project.

Протягом 6 тижнів з 27 вересня до 4 листопада 2021 року учні 7-В класу Чорноморської ЗОШ№1 під керівництвом учительки англійської мови Волошиної Олени Ігорівни брали участь у міжнародному проєкті Climate Action Project.

Climate Action Project – безкоштовний міжнародний освітній проєкт, заснований Take Action Global (США), в якому взяли участь 2.700.000 вчителів і учнів з 146 країн світу. Мета цього проєкту - допомогти учням дізнатися про кліматичну кризу у світі та шляхи її подолання.

Участь ЗОШ№1 була відзначена організаторами проєкту за такими критеріями: організація екологічної освіти на уроках англійської мови та рішення, запропоновані учнями, щодо подолання кліматичної кризи.

Учні 7-В класу на уроках англійської мови обговорювали кліматичні зміни, причини їх виникнення та розробляли власні пропозиції щодо подолання кліматичної кризи. Але найцікавішим для учасників було онлайн- спілкування з учнями-учасниками з усіх куточків світу: ІндіЇ, БельгіЇ, США, Туреччини…

На останньому тижні участі в проєкті діти власноруч висадили дерева на пришкільній території, зробивши таким чином ще один крок для врятування нашої планети від кліматичних змін.

І ось сьогодні, 4 листопада 2021 року, Принц Вільям під час своєї промови на урочистому онлайн - заході Climate Action Day серед усіх шкіл світу, які брали участь у Climate Action Project, оголосив 250 шкіл, яким було присвоєно почесне звання «School of Excellence» від Climate Action Project, серед яких є і Чорноморська загальноосвітня школаІ-ІІІ ступенів №1. Школа отримає не лише сертифікат учасника Climate Action Project, а й сертифікат «School of Excellence» від Climate Action Project.

 



--
З повагою Молодецька А.М.