· 

Олімпіада з математики

11 грудня 2021 року відбувся ІІ  етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. У олімпіаді, яка проводилася в офлайн режимі, взяли участь 71 учень 7-11 класів закладів загальної середньої освіти міста Чорноморська.   З метою дотримання протиепідемічних заходів, зважаючи на карантинні обмеження, учні-учасники олімпіади працювали на базі кабінетів своїх шкіл. Для організації та проведення олімпіади в кожну школу відділу освіти були направлені вчителі фізики з інших шкіл.

      Перед початком олімпіади  вчителі розсадили учнів  з дотриманням необхідної дистанції та ознайомили їх з правилами та інструкцією щодо виконання завдань.

           Учасникам було запропоновано розв’язати 5 задач протягом трьох годин. Під час виконання завдань від учнів вимагалося відтворення теоретичного матеріалу для обгрунтування розв’язування, знання математичних формул, уміння застосування формул та їх алгебраїчних перетворень, уміння аналізувати та логично мислити.  Завдання відповідали програмовим вимогам та віковим особливостям школярів.

             За рішенням журі переможцями визначено 23 здобувачі освіти: 6 учнів претендують  на нагородження дипломом І ступеня; 6 учнів – ІІ ступеня; 11 учнів – ІІІ ступеня. 

             Дякуємо адміністраціям закладів загальної середньої освіти за сприяння проведенню олімпіади, вчителям математики за підготовку учнів та ефективну організацію самої олімпіади.