· 

Уточнення щодо олімпіади з програмування

ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(ЦПРПП Чорноморської МР) 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

68003, пр.Миру 24-а, м. Чорноморськ, Одеська область,  т. (04868) 5-61-42  ЄДРПУ   36804690

email: zavmk@ukr.net  

17.12.2021 № 32

Керівникам закладів загальної середньої освіти міста

вчителям інформатики

Відповідно до Положення “Про Всеукраїнські учнівські олімпіади”, Положення про проведення учнівських олімпіад в Одеській області,  річного плану роботи відділу освіти та на виконання міської цільової програми роботи з обдарованою молоддю, наказу Міністерства освіти і науки України від 17.08.2021р. № 914 "Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2021/2022 навчального року», наказу Департаменту освіти і науки ОДА від 06.09.2021 № 7142/ОД “Про організацію виконання наказу МОНУ від 17.08.2021 №914” та з метою пошуку, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді 18 грудня 2021 року відбудеться  ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (програмування).

Враховуючи, що кількість учнів-учасників за поданими заявками невелика, професійна спільнота  вчителів інформатики вирішила провести олімпіаду з програмування на базі трьох опорних шкіл: в Чорноморському ліцеї  будуть працювати учні ліцею, Олександрівського та Малодолинського закладів загальної середньої освіти;

в Чорноморському ліцеї № 2 — працюватимуть учні  економіко-правового ліцею №1,

Чорноморських ліцеїв № 2 та № 3; 

в Чорноморському ліцеї № 4 — працюватимуть учні Чорноморських ліцеїв №4 та №6.

 Для організації та проведення олімпіади в опорні ліцеї будуть направлені вчителі інформатики з інших шкіл.

Початок олімпіади о 09.00. Час на виконання олімпіадних завдань - 3 години.

Алгоритм проведення:

    1. Учителі закладів освіти збираються о 08.20 у ЦПРПП для оперативної організаційної наради: закріплення вчителів за школами  та отримання конвертів із завданнями.

    2. Черговий адміністратор школи (призначений учитель) опорних ліцеїв зустрічає учнів -учасників олімпіади  та вчителів інших шкіл, яких направили від професійної спільноти для проведення олімпіади, проводить їх до заздалегідь підготованого кабінету інформатики.

    3. У кабінеті розсадити учнів з дотриманням необхідної дистанції, подбати про наявність засобів захисту (масок, антисептиків).

    4. Після завершення олімпіади закріплені за школами вчителі упаковують роботи учасників у конверти, зберігають на флеш-накопичувачі та одразу  відносять їх до ЦПРПП.

    5. Перевірка робіт учасників олімпіади відбудеться 18.12.2021 на базі ЦПРПП. Комісія з перевірки свою роботу розпочинає о 12.30

 

 Просимо адміністрації закладів  освіти і вчителів сприяти проведенню ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (програмування).

 

Директор ЦПРПП Людмила АДАМЕНКО

 

Виконавець Олег АДАМЕНКО