· 

Лідер у Мені

 

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 20.12.2021 №1/223002-21 інформуємо про запрошення компанії «Ееасіег Еікгаіпе»  на всеукраїнську презентацію міжнародної програми соціально-емоційного навчання дітей «Лідер у Мені». 

«Лідер у Мені» - це програма № І у світі з соціально-емоційного навчання, яка працює над довготривалими поведінковими змінами. Ключовим компонентом програми «Лідер у Мені» є синтез універсальних принципів особистісної та міжособистісної ефективності.

Процес «Лідер у Мені» спрямований на формування відповідальності, самостійності, впевненості в собі та навичок міжособистісного спілкування, розвиток емоційного інтелекту, підвищення успішності, підвищення життєвих прагнень та зменшення шкільних проблем.

*

«Лідер у Мені» формує емоційне середовище та фізичний простір у закладах освіти через усвідомлення дітей 7 звичок високоефективних людей, що є дуже важливим фактором формування безпечного шкільного середовища відповідно до вимог НУШ.

Онлайн-презентація відбудеться 22 грудня 2021 року о 19 годині. Участь в онлайн-конференції для слухачів - безкоштовна. Реєстрація за покликанням https://forms.gle/cwu7tzm45nATks1k9.

 Просимо сприяти участі вчителів-предметників, практичних психологів, соціальних педагогів, вчителів початкових класів, керівників закладів освіти, батьків та усіх зацікавлених осіб. 

Напередодні заходу на зареєстровану електронну адресу надійде лист з посиланням, за яким можна взяти участь у конференції.