· 

Обмін досвідом

17 січня 2022 року для вчителів російської мови та зарубіжної літератури м. Чорноморська Олена Миколаївна Деменко провела майстер-клас «реалізація моделі особистісно зорієнтованого навчання на уроках російської мови та зарубіжноі літератури». Олена Миколаївна поділилась досвідом своєї роботи. А розпочався майстер-клас чудовим танком "осінні листя", що підкреслило наскрізну тему, яка пройшла червоною ниткою через усі інтерактивні та інноваційні завдання.

Вчителі із задоволенням взяли участь у створенні історій та описів осіннього листя (сторітелінґ), погралися в поетичне лото, зайшли на learningapps і віднайшли заховане осіннє листя. Почитали вірші поетів срібного віку, але попередньо кожна група дібрали ліричні рядки поетів-символістів, акмеїстів, футуристів.

Хочеться подякувати Деменко О.М. за цікавий та насичений майстер-клас. За професіоналізм, любов до своєї справи, за мотивацію... Думаю, що діти з великим задоволенням відвідують її уроки і цінують передусім неординарність мислення, креативність, науковість учителя.

Бажає успіхів і творчої наснаги у подальшій роботі Олені Миколаївні.

 

 

Тетяна ТУЛУНЖИ