· 

Обмін досвідом

 

Відповідно до Положення про атестацію Педагогічних працівників, з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу та обміну досвідом роботи

ПРОПОНУЄМО:

педагогам, які претендують на вищу кваліфікаційну категорію, педагогічні звання “Старший учитель”, “Учитель методист” та всім, хто бажає на добровільних засадах взяти участь у сучасному форматі презентації власного педагогічного досвіду у форматі “Бліц- доповіді”(Lightning talks).

Бліц- доповіді”- тривалість виступу з презентацією власного педагогічного досвіду — 5 хвилин. Мета — конкретно сформулювати ключову інформацію набутого практичного досвіду роботи, зацікавити аудиторію. Формат дозволяє одночасно отримати багато цікавої інформації всім присутнім. Людина, яка готується до Lightning talks має добре підготуватися, щоб не зупинятися на теоретичних викладках, а продемонструвати тільки базові питання та їх результат. Участь у заході сприяє розвитку комунікативної, соціальної, професійної компетентностей.

Всі, хто зареєструється на участь у заході отримають Поради, як краще підготуватися до виступу, за необхідністю, консультації у ЦПРПП.

Реєстраційна форма знаходиться саме тут. Просимо зареєструватися на участь до 25.01.2022

Бліц- доповіді” плануємо провести 09.02.2022. Місце проведення та кількість запрошених будемо визначати після завершення реєстрації на участь!

Чекаємо нових ідей! Ділимося досвідом!