· 

Сертифікація 2022

       24 січня2022р відбулась перша організаційна зустріч працівників управління Державної служби якості освіти в Одеській області  з працівниками центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одеської області, яка відкриває серію онлайн заходів з підтримки та супроводу учителів, які братимуть участь у сертифікації – 2022.
Обговорили питання:
 Як мотивувати педагогічних працівників до постійного вдосконалення
 Які професійні компетентності потрібні сучасному вчителю початкової школи.
          Сертифікація - це чудова нагода для ревізії власних напрацювань, це може стати ресурсом та опорою не тільки для вчителів, які планують пройти сертифікацію у поточному році, а й для консультантів ЦПРПП, для адміністрації закладів загальної середньої освіти для визначення напрямків професійного зростання вчителів.

Приємно, що кількість вчителів міста Чорноморськ, які бажають пройти сертифікацію зростає з року в рік. Успішно пройшли сертифікацію, отримали відповідний документ та право на 20% доплату протягом 3 років в 2019 – 1 вчитель ЗОШ №7, в 2020 – 2вчителі ЗОШ № 7, в 2021 - 8 вчителів ЗОШ №2, №4, №6, №7, ОЗОШ.

Починаємо підготовку вчителів до проходження сертифікації в 2022 році. Ця можливість пропонується поки тільки вчителям початкових класів. Реєстрацію на участь буде відкрито 04 квітня 2022 року.