· 

Юні дослідники

УЧНІ ЧОРНОМОРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ – УЧАСНИКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ

 

08-10 лютого 2022 року – фінал Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму для здобувачів освіти віком 16-23 роки у 2021/2022 навчальному році.

Конкурс проводиться з метою залучення учнів загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, а також студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації до винахідницької та раціоналізаторської діяльності та проходить у два етапи: І етап відбірковий, ІІ етап  – фінальний. Для  участі  у  відбірковому  етапі  конкурсу  потрібно було до 05 січня  2022  р. зареєструватися на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти науки України. На  підставі  поданих  матеріалів  організаційний  комітет  провів  відбір учасників  фінального  етапу  заходу. 

За результатами  відбору участь у конкурсі у складі делегації від Одеської області візьмуть учні Чорноморської територіальної громади: Тішенський Владислав, учень 10 класу Олександрівського закладу загальної середньої освіти та Цуркан Дана, учениця 10 класу Чорноморського ліцею. Супроводжувати учасників конкурсу буде Медуха Ольга Олександрівна, вчитель біології Олександрівської школи. 

 

Бажаємо учасникам конкурсу подальших успіхів та перемог!