· 

Увага!

Шановні друзі! "Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь" (Т.Г.Шевченко).

       Від імені швейцарсько-української програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади EGAP" дякуємо вам за вашу роботу у такий складний для нашої держави час! Ми пишаємося вами і радіємо тому, що не дивлячись на всі перепони, наші діти можуть продовжувати навчання і кожного дня отримувати нові знання.

Задля забезпечення відновлення навчального процесу під час воєнного стану та активних бойових дій на території України навчальні заклади, що мають таку можливість, активно проводять навчання із використанням сучасних цифрових технологій (онлайн-навчання).

З метою висвітлення найкращих практик щодо організації онлайн-навчання та використання сучасних цифрових інструментів та надання відповідних консультацій нами заплановано проведення онлайн-консультації із залученням директорки та вчительки інформатики опорної школи-ліцею в селі Зимному Волинської області Юлії Степанюк.

 

Зазначений захід відбудеться 21 березня 2022 року о 14:30 із використанням платформи Zoom! Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/YXASdBVFnkfWAUrk8 . 

 

Увага! З метою забезпечення безпеки та належної організації заходу посилання на участь буде направлено заздалегідь на електронну пошту, зазначену під час реєстрації. Дякуємо за розуміння!

 

Іван Копиченко

Координатор у Одеській області | Е-врядування задля підзвітності влади та участі громади | Фонд Східна Європа