· 

Моніторинг

Моніторинг навчального процесу в ЗЗСО міста в умовах воєнного стану

  Відповідно до наказу відділу освіти Чорноморської міської ради від 10.03.2022 № 122  "Про організацію освітньої діяльності в закладах освіти Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області на період воєнного стану", враховуючи звернення  громадян та скарги на якість організації освітнього процесу та якість дистанційних уроків окремих вчителів у відділі освіти створено групу у складі спеціалістів відділу освіти та консультантів ЦПРПП Чорноморської міської ради для проведення вибіркового моніторингу якості дистанційних уроків.

  Адміністрації шкіл надали членам моніторингової групи розклад уроків та доступ на відвідування онлайн уроків. Моніторинг проводиться з метою приведення у відповідність організацію дистанційного навчання до вимог військового стану.

  Також з 8 квітня 2022 року консультантами ЦПРПП буде проведено цикл зустрічей з вчителями у межах професійних спільнот з метою доведення до кожного вчителя вимог організації дистанційного навчання, проведення оцінювання  та організації психологічної підтримки дітей в умовах війського часу.