· 

Навчаємося разом

7 освітніх трендів.  Сторітелінг і візуалізація

 

       28 квітня 2022 року на базі  закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 20  «Чебурашка» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відбулась II частина тренінгу «7 освітніх трендів.  Сторітелінг і візуалізація» (I частина відбулась 23 березня 2022 року). Тренер - Керізь Алла Владиславівна, консультантка ЦПРПП. Тренінг зібрав творчих педагогів закладу, готових до навчання навіть у цей складний для країни час.

     Учасники тренінгу продовжили знайомство з витоками поняття, видами сторітелінгу в роботі з дітьми дошкільного віку, причинами популярності, познайомилися з етапами роботи з картами Проппа, закріпили основні правила складання історій та їх застосування,  видами візуального контенту, опанували прийоми роботи з казкою, ресурсами тощо. Під час складання історій з використанням абстрактних карток (гра «Dixit»), кубиків історій («Story cubes»), інтелект-карт, фотографій, іграшок, картинок, педагоги обмінювались думками і досвідом з наміром глибше зрозуміти та осмислити теоретичний матеріал пов’язаний із сторітелінгом. 

     За підсумками роботи Алла Керізь подякувала всім учасникам за спільну роботу та ефективну взаємодію і зазначила, що офлайн зустрічі надають можливість обмінятися думками, отримати нові знання, отримати натхнення та величезний запас позитивної енергії. 

Дякуємо учасникам тренінгу за відкритість та змістовний обмін думками!