· 

Анонс

 

Шановні колеги!

 

       Фонд Східна Європа від імені швейцарсько-української Програми “Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади” EGAP висловлює вдячність за сталу співпрацю у сфері цифрової трансформації громад, особливо у сфері цифровізації шкільної освіти.

Одним з основних завдань цифрової трансформації є впровадження сучасних цифрових технологій в освітній процес у всіх школах країни.  З метою більш ефективного управління системою освіти, спрощення ведення документообігу закладів загальної середньої освіти використовуються сервіси електронних журналів та щоденників. Ці сервіси надають  для педагогічних працівників, батьків та учнів зручні онлайн-інструменти, які 24/7 забезпечують доступ до оцінок, відвідуваності та інших ресурсів.

Враховуючи вищезазначене, запрошуємо керівників відділів управління освітою, керівництво закладів загальної середньої освіти та інших зацікавлених осіб долучитися до онлайн зустрічі стосовно впровадження електронних журналів та щоденників у освітній процес.

Захід відбудеться 20 травня о 11:00  на платформі Zoom.

Для участі в заході необхідно зареєструватись за покликанням:

https://forms.gle/oJJucVNs3AH16eZR9

 

 

Фонд Східна Європа користується цією нагодою, щоб поновити запевнення у своїй повазі і висловити надію на продовження плідної співпраці.

 

З повагою,

команда Програми EGAP