· 

День науки

Напередодні Дня науки в Україні 20 травня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку». 

У науково-практичній конференції серед 125 науковців, викладачів, методистів, педагогів, фахівців закладів освіти з різних регіонів України, зокрема Житомира, Івано-Франківська, Ізмаїла, Києва, Кілії, Луцька, Рівного, Умані, Херсона, взяли участь педагоги Чорноморська: Баранова Вікторія, Керізь Алла - консультанти ЦПРПП, Шинкаренко Тетяна, заступник директора з НВР Чорноморського ліцею №4 та Герасимова Олена, здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти КВЗО ОАНОООР, секретарка Олександрівського закладу загальної середньої освіти .

Метою конференції стало обговорення та пошук шляхів вирішення актуальних проблем педагогічної науки і практики в умовах модернізації освіти.

Робота ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції відбулась в форматі відеоконференц-зв’язку за напрямами: проблемний контур сучасної педагогічної науки та освіти: філософський, психологічний, соціокультурний вимір; розвиток особистісно-професійної компетентності педагога в умовах інноваційних змін в освіті; трансформація змісту та технологій неперервної педагогічної освіти: методологія, теорія, практика; реалії та перспективи Нової української школи; модернізація вітчизняної науки: рівність, доступність, особливість; інновації як засіб прогресивних змін в освіті: теорія і практика; виховання особистості у вимірі нових освітніх реалій.

Наукові здобутки, представлені публікаціями, які увійшли до збірки матеріалів конференції, рекомендовані до поширення в закладах освіти з метою перейняття кращого досвіду організації освітнього процесу та його науково-методичного забезпечення в умовах реформування різних галузей освіти. Приємно, що в збірці представлені і роботи педагогів  Чорноморська.

Ми дякуємо за співпрацю організаційному комітету ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку», колективу КЗВО Академія неперервної освіти Одеської обласної ради за партнерську взаємодію у такий складний для України час, насичену та плідну роботу.

Дякуємо педагогам, які взяли активну участь у конференції!  Працюємо разом на майбутнє задля постійного професійного розвитку наших педагогів!