· 

НУШ 5 клас

Шановні вчителі 5-х класів закладів загальної середньої освіти міста Чорноморськ, просимо Вас взяти участь у місцевому тренінгу. Тренінг проводиться з метою нагадати основні засади Концепції НУШ, обговорити алгоритм запровадження нового Державного стандарту базової освіти в ЗЗСО міста. Тренінг плануємо розпочати 16 серпня 2022 року, плануємо роботу в онлайн — та офлайн- форматах на 15 академічних годин посиленої самоосвіти  вчителів ЗЗСО міста разом із консультантами ЦПРПП. Надаємо  Розклад проведення модулей тренінгу.

Тренінг проводиться за погодженням та підтримкою відділу освіти Чорноморської міської ради. За підсумками тренінгу будуть надані сертифікати від ЦПРПП учасникам тренінгу на 15 годин, як підтвердження активної та ефективної самоосвіти. Сертифікат отримують тільки ті вчителі, які пройдуть весь курс тренінгу. Реєстрація буде проводитися щодня за фактом присутності.

Для участі - просто слідкуйте за розкладом, під час онлайн годин - заходити у призначений час за покликАнням в розкладі. 

Розклад за галузями освіти

Дякую всім за співпрацю.