· 

Освітяни міста Чорноморська у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом»

Протягом тижня, з 5 по 9 вересня 2022 р., освітяни міста долучилися до методично-консультативного простору «НУШ: рухаємось разом», що проводився за ініціативи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Він охопив різні категорії освітян: консультантів ЦПРПП, директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, вчителів усіх освітніх галузей, які працюють у 5-х класах НУШ. Онлайн-зустрічі для зазначених педагогічних працівників відбулися на платформі Zoom за актуальною темою «Формувальне оцінювання: культура/цілі/критерії». 

За програмою дискусійного простору під час активного спілкування учасники обговорювали актуальні питання Нової української школи щодо розуміння формувального оцінювання як інструменту побудови індивідуальної траєкторії навчання здобувачів освіти. Під час зустрічей було надано відповіді на нагальні питання з позицій директора закладу освіти, консультанта ЦПРПП та вчителя. Учасникам заходу спікери запропонували інтерактивні вправи і кейси з ефективними практиками формувального оцінювання.

Дякуємо працівникам Одеської академії неперервної освіти за корисні та цікаві виступи та дискусії з даної теми, адже методики формувального оцінювання є одним із ключових чинників освіти.

Даний захід буде продовжуватися, тож очікуємо нових зустрічей.