· 

Освітянська допомога ЗСУ на перемогу

Від початку війни заклади освіти нашого міста долучаються до волонтерської  діяльності. Педагоги брали участь у виготовленні захисних сіток, у проведенні благодійних ярмарок, ініційованих громадськими організаціями, перераховували кошти на окремі потреби за запитами військових, діти писали і пишуть листівки нашим захисникам....

28 грудня 2022 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників міста Чорноморська було передано електричний генератор представникам  ремонтної бригади зенітно-ракетного полку військ противоповітряної оборони Одеської області.

Генератор було придбано за кошти, зібрані під час благодійного освітянського онлайн-ярмарку педагогічних ідей “Освітянська допомога ЗСУ на перемогу”.  Під таким гаслом  22-23 листопада 2022 року пройшов дводенний онлайн-ярмарок педагогічних ідей, який був організований ЦПРПП за ініціативою та участю педагогічних працівників закладів освіти Чорноморської міської ради. На наше запрошення відгукнулися і приєдналися до ярмарку педагоги Кілійської територіальної громади, за що ми їм вдячні. Всього під час заходу було зібрано 25 тисяч гривень, на які, окрім генератора, були закуплені смаколики нашим захисникам.

Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим педагогам, хто долучився до проведення онлайн-ярмарку Адже добро, яке ми робимо для українського війська, обов’язково повернеться ПЕРЕМОГОЮ України!