· 

Середовище, що належить дітям

 

Учасники зустрічі акцентували увагу на створені комфортного фізичного середовища, яке сприяє активній участі та залученню всіх дітей з урахуванням їхніх задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних нахилів і фізичних можливостей. Наталія Трегубова, вихователь-методист ЗДО № 6 «Сонечко» м. Чорноморська, презентувала практичний досвід створення освітнього середовища, яке разом із батьками і педагогами здійснює суттєвий вплив на розвиток і навчання дитини.

 

Кожна така зустріч дає імпульс для подальшого професійного розвитку. Хоч немає можливості зараз спілкуватися з дітьми в звичному форматі, та педагоги закладів дошкільної освіти удосконалюють свою роботу, вивчають нові методики та технології, щоб майбутні зустрічі з дітьми приносили максимальну користь.

 

Модерувала захід Алла Керізь, консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників, регіональний експерт.

 

Слідкуйте за новинами й анонсами Центру професійного розвитку педагогічних працівників та долучайтесь до професійних освітянських спільнот.

 

Колективні проєкти ЗДО м. Чорноморська щодо ідей освітнього середовища, яке орієнтоване на дитину