· 

Навчаємося разом щодня

Не страшні нам ні повітряна тривога, ні відсутність світла, ні морози!

10 лютого 2023 року, попри все, відбувся практикум для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області. “Практичні та корисні поради щодо проведення онлайн-зустрічей”. Також виявили зацікавленість і взяли активну участь у події Тетяна Якубовська (директор ЗДО № 2 м. Чорноморська), Людмила Жаковка (директор ЗДО № 20 м. Чорноморська) та Світлана Охват, керівник гуртка ЗДО № 10 м. Чорноморська.

Тренером практикуму був Олег Адаменко, консультант ЦПРПП Чорноморської міської ради. Відпрацьовували на практиці техніки створення ефективних презентацій PowerPoint, вдосконалювали навички роботи з ресурсом Google Classroom для дистанційної роботи з усіма учасниками освітнього процесу. В закладах дошкільної освіти, це комунікація з вихованцями та їх батьками.

Щирий діалог, обмін досвідом та ідеями допомагає ефективніше вибудовувати освітній процес в умовах воєнного стану”, зазначив Олег Олександрович. Учасники практикуму працювали у парах, допомагали один одному. Сподіваємося, що започатковані практикуми по п’ятницях стануть традиційними.

Далі буде...

Тримаємо освітянський фронт разом!