· 

Сміливі навчатись, сміливі навчати!

 

Спікерами стали: Наталія Трегубова, Наталя Бондаренко, Тетяна Сандуленко, Наталя Кохан, Наталя Нагаєва — педагоги ЗДО № 6 м. Чорноморська.

Учасники заходу обговорили теми впливу словесної творчості на дітей дошкільного віку за допомогою казки. Наталія Трегубова акцентувала увагу педагогів на моделях створення казок. Досвід створення авторських казок Наталії Бондаренко викликав зацікавленість, позитивні емоції та бажання створювати власні, адже саме такі методики є актуальними в період онлайн-навчання. Тетяна Сандуленко продемонструвала різні види театрів та наголосила на ролі казки у формуванні етичних уявлень у дітей дошкільного віку. Наталя Кохан познайомила учасників із технологією виготовлення казкових героїв на хустинці та запропонувала створити «зайчика». З цікавою методикою аналізу казок і створення тематичного сторітелінгу (карти Проппа) познайомила учасників Наталя Нагаєва.

Кубики для формувального оцінювання стали родзинкою заходу. Дякуємо нашим польським колегам Beata Kossakowska, Elżbieta Tołwińska-Królikowska за те, що показали цей простий і геніальний інструмент.

Захід відбувся у форматі діалогу. Модерувала захід Алла Керізь, консультантка ЦПРПП.

Ми раді, що попри такі буремні часи, тяжкі для України, освітянський фронт продовжує свою роботу!

Дякуємо педагогам закладів дошкільної освіти за активність та бажання професійно зростати.