· 

Продуктивні будні Дошкілля м. Чорноморська

 

Використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у професійній діяльності педагога закладу дошкільної освіти є дуже важливим та актуальним завданням, оскільки сучасна дитина вже з дитинства знайомиться з комп'ютерами, планшетами та іншими пристроями, а тому, використання ІКТ у роботі з дітьми, є ефективним методом навчання та розвитку.

 

Семінар сприяв широкому розумінню того, що завдяки використанню ІКТ, педагог може створювати цікаві та ефективні заняття, планувати освітній процес, відеоконференції та інші засоби комунікації можуть бути корисні для спілкування з батьками дітей та проведення консультацій з ними тощо. Також, завдяки широкому представленню активностей, які представила пані Світлана, учасники змогли взаємозбагатитися досвідом складової медіаграмотності, освоїти нові онлайн-ресурси, застосовували прийоми критичного мислення.

 

«Під час проведення семінару досвід роботи колективу закладу «Снігуронька» відчувався важливим через те, що демонстрував організацію освітнього процесу в період воєнного стану», акцентувала Світлана Дудко.

 

Дякуємо колективу ЗДО № 12 м. Чорноморська за організацію заходу та сприяння обміну досвідом між педагогами задля розвитку дошкільної освіти!