· 

Курс "Нейрографіка" для фахівців психологічної служби

Нейрографіка це зовсім новий в Україні метод арт-терапії. Метод нейрографіки, при правильному використанні, дозволяє змінювати процес осмислення проблем, розгляд їх під іншими кутами і пошук вирішення цих проблем. При цьому ніяких навичок малювання цей метод не потребує. Суть в невимушеній, спонтанній нейрографічній лінії, що пов’язана з нейронними зв’язками мозку.

Заступник міського голови з питань освіти Роман Тєліпов виявив ініціативу щодо організації безкоштовного курсу "Нейрографіка" для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Навчання проведуть волонтери міжнародної гуманітарної організації INTERSOS на базі Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Чорноморська. Тренер - Назарова Світлана Василівна.
Перше заняття, яке відбулось 6 квітня, відвідали 22 фахівці. Прості вправи з малювання нейрографічних ліній, викликали в учасників бурю емоцій, багато питань, а в кінці кожен отримав свій позитивний результат і методику "Алгоритм зняття обмежень".