· 

Натхнення, досвід, любов до дітей: в ЗДО № 6 м. Чорноморська відбувся семінар-практикум

 

Педагоги з перших хвилин обрали цікавий формат проведення заходу, а саме: створення журналу «Знання вихователя - успіх дитини», та перетворились на редакторів, а роль головного редактора взяла на себе Лариса Лихіна (директорка ЗДО № 6 м. Чорноморська). На початку заходу пані Лариса акцентувала: «В умовах сьогодення національна культура, орієнтація на творчий розвиток особистості є світоглядною засадою сучасного виховання та освіти».

Тож педагоги включилися до створення журналу. Олена Гавей та Інна Задверняк презентували рубрику «Технології раннього навчання математиці дітей дошкільного віку», Наталя Нагаєва підготувала рубрику «Вплив сімейного виховання на розвиток логіко-математичної компетентності дітей дошкільного віку», адже батьки є повноцінними учасниками освітнього процесу. Вихователька поділилася порадами з цього питання. Про сучасні методи роботи з формування логіко-математичної компетентності дошкільників власно розробленими іграми економічного змісту розповідала Марина Паша. Емоційно презентувала матеріал рубрики «Народна математика» Наталя Кохан та запропонувала колегам взяти участь у розв’язанні жартівливих задач, а Наталія Трегубова показала на перспективи використання економічних уявлень та запропонувала перегляд авторських казок сенсорно-пізнавального напряму з медіатеки закладу, які педагоги використовують у дистанцій роботі з дітьми.

 

Продовжуючи працювати в умовах війни, педагоги формують унікальний педагогічний досвід, ні на хвилину не припиняють спілкування з вихованцями та їхніми батьками, зберігають традиції, які започатковані в закладі. Однією з таких традицій закладу є участь у заходах вчителів початкових класів Чорноморського ліцею № 2 Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області. Не став винятком і цей захід, на який були запрошені Олена Зібровська та Ольга Албу, вчителі ліцею.

 

Педагоги обмінювалися ідеями, надихалися, ставили запитання та шукали на них відповіді. Як результат спільної роботи журнал «Знання вихователя - успіх дитини»! Усі напрацювання педагоги закладу використовують у роботі з дітьми і з нетерпінням чекають дітей у закладі.

 

Разом до Перемоги! Тримаємо освітянський фронт!