· 

В серці моїм - Україна

  В серці моїм - Україна

 

З метою відродження і популяризації патріотичної пісні, виявлення талановитої та обдарованої молоді за ініціативи вчителів професійної спільноти освітньої галузі “Мистецтво” 4 травня 2023 року відбувся  XII міський фестиваль патріотичної пісні «В моїм серці — Україна”. В заході взяли участь представники всіх закладів освіти — це три творчі колективи та 11 виконавців. Учасників фестивалю прийшли підтримати вчителі та батьки. Зал об’єднала любов до України та сучасної пісні.

Цьогорічний фестиваль істотно відрізнявся тематикою від попередніх, бо війна внесла свої корективи. У всі часи пісня була потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Сьогодні народжуються  нові патріотичні пісні, які зразу набувають  особливої популярності не тільки в Україні, а й усьому світі. Саме сучасна українська пісня стала основою тематики вокальних виступів на міському пісенному фестивалі.  

Зі сцени лунали пісні, які були, є і будуть найяскравішою сторінкою духовного багатства України. Кожна пісня наповнена надією, незламним оптимізмом і глибокою любов’ю до рідної землі, прагненням до перемоги, здійснення мрій. 

Дякуємо учасникам фестивалю, вчителям галузі “Мистецтво” за підготовку та участь у фестивалі. Висловлюємо подяку   адміністрації Чорноморського ліцею № 4 (директор М.Солдатко) за створення комфортних умов для проведення заходу.

Організатор заходу Центр професійного розвитку педагогічних працівників.