· 

Проєкт «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ

#unicef_spilno, #UNICEF

#Асоціація працівників дошкільної освіти #дошкілля

«Проєкт «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма

СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні».

 

    Мета – сприяти набуттю компетентностей дітьми старшого дошкільного віку відповідно до вимог державного стандарту дошкільної освіти (Базового компонента дошкільної освіти) перед вступом до школи, педагогічна підтримка батьків.

 

    З 03 травня 2023 року в рамках реалізації проєкту розпочалося онлайн навчання педагогів в областях України.

 

   Координатор проєкту в Одеській області Алла Керізь, консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та тренер проєкту Олена Боровська, директорка ЗДО № 11 м. Чорноморська, які проводитимуть навчання для понад 160 педагогів Одеської області.

 

   До навчання активно долучилися педагогічні працівники закладів дошкільної освіти міста Чорноморськ.

 

   За результатами навчання педагоги, які успішно пройдуть тестування,

отримають сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 30 годин.

 

Дошкілля Одещини тримає освітянський фронт!