· 

Джуристи продовжують змагатися

Сонячний весняний день, 17 травня 2023 року, знову  зібрав джури всіх  закладів освіти, щоб продемонструвати  свої вміння і навички в першому міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Матеріальну базу для проведення змагань  надав Чорноморський ліцей №1 за що щира подяка дирекції та колективу. Змагання розпочалися з подолання туристсько-спортивної смуги перешкод командами середньої та старшої вікових груп. Серед команд середньої вікової групи кращими були:Чорноморський ліцей №7, Чорноморський ліцей ім. Т.Шевченка та Чорноморський ліцей №1. Туристичну спритність та швидкість серед команд старшої вікової групи знову продемонстрували команди: Чорноморського ліцею №7, Чорноморського ліцею ім. Т.Шевченка та Чорноморського ліцею №6.

Наступні три види змагань, цього дня, були лише для команд старшої вікової групи. У подоланні воєнізованої естафети “Смуга перешкод” найкраще виступили команди: Чорноморського ліцею ім. Т. Шевченка, Чорноморського ліцею №1 та Чорноморського ліцею №7. А найкращі знання, навички та виконання завдань з надання першої медичної допомоги  у змаганнях «Рятівник» продемонстрували команди: Чорноморського ліцею ім. Т.Шевченка, Чорноморського ліцею №1 та Чорноморського ліцею №4. Завершилися змагання цього дня  конкурсом - “Метання гранати”, де  трійка кращих була такою: Чорноморський ліцей №1, Чорноморський ліцей №7 та Олександрівський ЗЗСО.

Хочеться відзначити, що всі команди здобули вищі результати хоча б в одному з видів змагань, за що вдячні адміністрації закладів та керівникам команд.

Завтра на учасників гри чекає конкурс строю та маршової пісні “Впоряд” та підведення підсумків. Бажаємо успіхів!