· 

Пропозиція від EGAP

 

Швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge, у співпраці з Мінцифрою оголошує конкурс «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році».

Хочете, щоб у вашій школі з'явилася STEM-лабораторія, де можна сконструювати робота для очищення дна океану чи надрукувати власний малюнок на 3D-принтері?

Тоді пропонуємо перевтілитися в героїв пригодницького фільму «Назад у майбутнє» та пофантазувати: який вигляд матиме ваша школа за 10 років?

Які нові технології оточуватимуть учнів та вчителів майбутнього? Чи з'являться нові чудернацькі предмети? Можливо, мови програмування вивчатимуть уже в першому класі, а на вході до школи стоятимуть сканери настрою?

Чекаємо на ваші найсміливіші ідеї! У 2033 році перевіримо: які технологічні тенденції справдяться, а які – так і залишаться фантастикою.

Увага! Участь у конкурсі можуть прийняти лише заклади загальної середньої освіти пілотних громад Програми EGAP, а саме: Біляївська, Кілійська, Ренійська, Саф'янівська, Суворовська, Чорноморська та Шабівська громади.

Детальніше про умови конкурсу за посиланням:

https://egap.in.ua/competition/konkurs_dlya_navcalnix_zakladiv_nazad_u_maibutnje_moya_skola_u_2033_roci

Заявки приймаються до 16 червня 2023 року включно