· 

Методичний ХАБ "Дієві інструменти навчання на уроках в початковій школі" Чорноморський ліцей №6.

Педагоги  Мандажи Лілія і Чашуріна Тетяна провели майстер -клас - Ранкове коло "Філіжанка чудового настрою" Впевнена, учні від такого формату проведеня ранкових зустрічей будуть в захваті. 

Натан Катерина провела майстер клас "Новий день - нові відкриття" 

Попова Ірина  провела майстер -клас -  Ігри на розвиток критичного мислення на уроках математики.  Відвідати  зоомагазин під час уроку математики  - це, справді, круто.

Ярова Марина  провела майстер-клас - Застосування нейровправ в освітньому процесі для розвитку міжпівкульної взаємодії у молодших школярів та учнів з ООП, а асистенти вчителя Марченко Світлана і Підгорна Наталя провели майстер-клас - Пісочна терапія в корекційній роботі як гармонійний метод розвитку дітей з особливими освітніми потребами.

Манаджі Лілія провела ще 2 майстер -класи на тему Письмова практика "Піраміда" на уроках української мови та Рефлексія. Чашуріна Тетяна  провела майстер-клас Стратегія розвитку критичного мислення "Діаграма Венна". Мазур Валентина креативно підготувала майтер -клас - Інтегровані завдання на платформі Learning Apps.

Бабіч Олена за допомогою колег підготувала цікавий та веселий майстер клас - Впровадження театралізації на уроках математики  в початковій школі.