· 

Фестиваль "Новорічні прикраси"

12 грудня 2023 року відбувся першій в Чорноморську, мабуть, перший в Одеській області, фестиваль з технологій для дівчат 7-9 класу під назвою "Новорічні іграшки та прикраси". Ідея та організація фестивалю - результат співпраці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чорноморської МР та професійної спільноти вчителів технології. Метою фестивалю були повна свобода в самовираженні у підготовці до новорічних свят та Різдва христова техніками і технологіями саме трудового навчання. Матеріали, техніки, вигляд виробів та прикрас - все на розсуд дівчат. Були обмеження тільки по часу (2 години на виконання) і по темі " Різдво Христове та Новий рік".

Було 18 учасниць майже зі всіх шкіл Чорноморська. Всі отримали грамоти ЦПРПП Чорноморської міської ради та задоволення від своєї праці. За  дві години дівчата творили справжні дива. Потім учасниці фестивалю таємним голосуванням самі визначили найкращу роботу,  автор цієї роботи - Ільницька Ірина, учениця 7 класу Чорноморського ліцею № 7.. Треба відмітити, що всі роботи заслуговують найвищої оцінки та знайшли своїх шанувальників.

Дякуємо адміністрації Чорноморського ліцею №6, і, звичайно, господині цього свята, Вікторії Данилюк за створені комфортні умови для проведення фестивалю. Дякуємо  всім вчителям трудового навчання, які закохані у свою справу, які формують дуже важливі компетентності  в учнів, розвивають творчі здібності, бачать здібності кожного вихованця!