· 

Олимпіада з ІТ

15 грудня 2023р на базі майстерні Чорноморського ліцею № 2 відбулася міська олімпіада з інформаційних технологій (ІТ) для учнів 9-11 класів. 

Мета олімпіади - підтримка та розвиток творчого потенціалу учнівської молоді та розвиток цифрових компетентностей.

В олімпіаді взяли 14 учнів з Чорноморського академічного ліцею ім. Т.Шевченка, Чорноморських ліцеїв № 4, № 7, Олександрівського закладу загальної середньої освіти.

Учасники олімпіади мали 1,5 години на виконання трьох різнопланових задач, щоб продемонструвати вміння роботи з електронними таблицями, створення сучасних презентацій та роботу з базами даних.   Журі оцінювало роботи за спеціальними критеріями

Всі учасники впоралися із завданням. Результати олімпіади, рішення журі буде затверджено наказом управління освіти та опубліковано на сайті ЦПРПП, але головне – задоволення від участі, дух змагання та впевненість, що ці навики обов’язково знадобляться у житті.

Дякуємо вчителям інформатики Адаменку Олегу, Ткачук Анастасії (ЧАЛ ім.Т.Шевченка), Скорік Валентині, Степановій Олені (ЧЛ № 4), Панчиковій Еллі., (ЧЛ № 7),  Чемодакову Дмитру (ОЗЗСО), за підготовку дітей до олімпіади.

Дякуємо адміністрації Чорноморського ліцею № 2 та голові журі Манько О.М. за комфортні умови для проведення олімпіади.