· 

Олімпіада з трудового навчання

15 грудня 2023р на базі майстерні Чорноморського ліцею № 2 відбулася міська олімпіада з технологій для хлопців 6 класів, які навчаються за новими програмами   НУШ. Мета олімпіади - підтримка та розвиток творчого потенціалу учнівської молоді.

В олімпіаді взяли участь 11 хлопців з Чорноморських ліцеїв №2, № 6, № 7, Олександрівського та Малодолинського закладів загальної середньої освіти.

Учасники олімпіади мали однакові матеріали, 2 години на виготовлення ланцюжка. Журі оцінювало дотримання правил техніки безпеки, охайність роботи, вміння правильно користуватися інструментами.

Всі учасники впоралися із завданням. Результати олімпіади, рішення журі буде затверджено наказом управління освіти та опубліковано на сайті ЦПРПП, але головне – задоволення від участі, дух змагання та впевненість, що ці навики обов’язково знадобляться у житті.

Дякуємо вчителям трудового навчання Міщенку С.В. (ЧЛ №2), Чумаку О. (ЧЛ № 6), Коновалову О.Л., (ЧЛ № 7),  Резнюку Ю. (ОЗЗСО), Резнюк О.В. (МЛЗЗСО) за підготовку дітей до олімпіади.

Дякуємо адміністрації Чорноморського ліцею № 2 за комфортні умови для проведення олімпіади