· 

Засідання профспільнот

У середу, 17 січня 2024 р. відбулося онлайн засідання спільноти вчителів технологій (обслуговуючої праці) закладів загальної середньої освіти м. Чорноморська.

Під час засідання було розглянуто кілька питань:

    1. Результати міських олімпіад з технологій та фестивалю Новорічної іграшки 24. Фестиваль відбувся на базі ліцею “6 (вчитель В.О. Данилюк). Фестиваль пройшов вдало, із застосуванням різноманітних технік та технологій. Учні отримали велике задоволення та мотивацію для своєї подальшої роботи у галузі Технології. Спільнота вчителів вирішила такий фестиваль зробити традиційним і проводити його у другій половині грудня, та доопрацювати Положення фестивалю (відповідальний - консультант О.О. Адаменко)

    2. Досвід та результати викладання технологій у 1 семестру при змішаній, сімейній та інших формах освіти в сучасних умовах. 

    3. Обговорення Положення благодійного  ярмарку педагогічного досвіду “Педагогічна допомога ЗСУ на перемогу”, як краще підготуватися та презентувати свій досвід під час Ярмарку, та тем, які можуть запропонувати вчителі спільноти Технології

    4. Ознайомлення з онлайновою платформою AR Book, яка дозволяє розробляти інтерактивні уроки галузі Технології та має вже розроблені уроки, експерименти і відео згідно навчальних планів на 6-9 класи. Спільнота вирішила протестувати платформу і дати свої зауваження щодо її застосування в освітньому процесі

Дякуємо за активну участь у засіданні. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю заради дітей нашої громади.