· 

Освітянська допомога ЗСУ на перемогу

Як зекономити час та ресурси, забезпечити прозорість атестаційного процесу? Про це і не тільки розповіла Оксана Гаєвець, вихователь-методист ЗДО № 3 м. Чорноморська.

Наталія Трегубова, вихователь-методист ЗДО № 6 м. Чорноморська, презентувала досвід колективу свого садочка за темою «Впровадження міжнародної програми «Афлатот» у роботу закладу дошкільної освіти».

https://www.youtube.com/watch?v=ukJfhQPZeUs

https://youtu.be/ukJfhQPZeUs

Ірина Калінішина, вихователька ЗДО № 7 м. Чорноморська, зацікавила колег досвідом впровадження методу наочного моделювання «Круги Ейлера у формуванні сенсорно-пізнавальної компетентності дітей дошкільного віку».

Тетяна Токарєва, вихователька ЗДО № 3 м. Чорноморська, представила до уваги учасників заходу власні дидактичні ігри як засіб пізнавальної діяльності дошкільників.

Презентація «Дидактичні ігри як засіб активізації пізнавальної діяльності дошкільників»

Наталя Кохан,  вихователька  ЗДО № 6 м. Чорноморська, уміє використовувати для розвитку мовлення дітей будь- які передмети, і на заході вона це продемонструвала, презентувавши  авторський доробок «Чарівні вузлики для навчання та гри».

https://youtu.be/sfDE1GO4IUU

https://www.youtube.com/watch?v=sfDE1GO4IUU

Анна Румянцева, вихователька ЗДО № 4 м. Чорноморська,  удосконалює звукову культуру мовлення дітей старшого дошкільного віку за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій. Пані Анна є активним дописувачем і автором матеріалів, які подає на сайт Міністерства освіти і науки України «Сучасне дошкілля під крилами захисту». Впевнені, що матеріали пані Анни будуть використовуватися педагогами закладів дошкільної освіти.

Олена Єлохова, керівниця гуртка паперопластики «Чарівні фантазії» ЗДО № 12 м. Чорноморська, презентувала техніку плетіння з паперу та запросила присутніх до участі у майстер-класі з виготовлення закладки для книги.

В умовах кризи в Україні вихователі знаходять нові педагогічні інструменти, надихають, закладають ціннісні орієнтири в освітній процес. І це наша відповідь агресору!

Під час Ярмарку слухачі мали можливість зробити добровільний внесок на потреби Збройних Сил України. За результатом двох днів було зібрано 36009 грн. Ці кошти будуть витрачені на цільові потреби ЗСУ.

Команда ЦПРПП вдячна учасникам за продуктивний діалог та високу залученість до події!