· 

Майстер-клас «Ми - українці, нам є чим пишатись!»

 

Відкрила своїм виступом захід директорка закладу Олександра Андрєєва. Зустрічала педагогинь, займалась безпосередньо організацією, представляла доповідачку та учасниць майстер-класу Олена Балан, вихователь-методист ЗДО № 12 м. Чорноморська.

Перша частина майстер-класу була представлена доповіддю Олени Єлохової (керівник гуртка «Чарівні фантазії» ЗДО № 12 м. Чорноморська), яка розповіла про свій творчий шлях, особливості гурткової роботи з вихованцями, партнерську взаємодію під час створення міні-музею «Україна в серці» та про виклики, які виникають в освітньому процесі в умовах кризи в Україні.

У другій частині майстер-класу пані Олена акцентувала увагу присутніх на виробах створених власноруч із фоамірану: ростові квіти, світильники, годинники, елементи для фотозон. Під час заходу Олена Сергіївна навчала учасниць методам роботи з гофропапером, демонструвала, як робити базові елементи, як з'єднувати їх між собою та як створити об'ємну форму «Колосок». В кінці майстер-класу педагогині продемонструвати свої власні роботи та отримати поради.

Сюрпризом став виступ від дітей, який викликав особливу радість та позитивні емоції у глядачів. Вікторія Склярова, музичний керівник ЗДО № 12 м. Чорноморська, забезпечила гармонійну співпрацю групи та колективу закладу, готуючи вихованців до виступу.

Сподіваємось, що майстер-клас дозволив підкорити нові сходинки й піднятися до нового досвіду, знань та ідей.

Щира подяка за тепле спілкування, а педагогічному колективу закладу  за гостинність.