· 

Школа педагогічної майстерності молодих

14 березня 2024р.  відбулася чергова зустріч молодих вчителів міста у Школі педагогічної майстерності молодих педагогів, яку підготовили консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Зустріч розпочала консультант Вікторія Баранова, яка  провела вправи на злагодженість роботи в команді, надала корисні поради як виявляти лідера для роботи над будь-яким проєктом серед учнів і, навіть, батьків.

Консультант ЦПРПП Олег Адаменко зацікавив присутніх темою «Допомога штучного інтелекту в роботі вчителя». Слухачі школи залюбки складали казку за допомогою ШІ й пропонували ідеї для різноманітних ілюстрацій. Також молоді педагоги взяли участь у тренінгу «Медіація у школі- практика ненасильницької взаємодії у конфліктних ситуаціях», який  провела консультант Маргарита Шевчук. Учасники аналізували ескалацію конфлікту й спробували себе у ролі медіаторів, як посередників для примирення конфліктуючих сторін.

Як завжди, царювала доброзичлива атмосфера, підтримка один одного, що дуже важливо для молодого вчителя після напруженого робочого дня в школі.