· 

Формування навичок управління стресом

26 березня у Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Чорноморська відбувся тренінг для батьків учнів Чорноморської ТГ "Управління стресом".
Учасники зустрічі познайомились з відмінностями понять — стрес та психологічна травма, стресостійкість та резілієнтність, еустрес та дистрес. Розглянули сучасні стрес-фактори, теорію триповерхового мозоку та реакції «бий», біжи», "завмри», етапи формування стресової реакції організму та соматичні прояви стресу.
Також ми зробили діагностику власного емоційного стану на матеріалі мультфільму «Остання петля», пограли у гру «Естафета рухів», зробили проективну методику «Людина під дощем», вправу-рефлексію на пошук ресурсів «Мої нові можливості».
Отримувати нові знання у теплому колі однодумців, завжди приємно. У якості бонуса, кожен учасник мав змогу емоційно розвантажитись та отримати порцію гарного настрою.
Ми відкриті до нових учасників. Наступна зустріч відбудеться у вівторок, 2 квітня о 15.00 за адресою: м. Чорноморськ, проспект Миру, 24 Б
Щоб долучитись до нашої групи, потрібно зареєструватись за цим посиланням: