· 

Міський конкурс "Найрозумніший"

Атмосфера на конкурсі була наповнена позитивними емоціями та піднесенням. Батьки та вчителі підтримували учасників Конкурсу, аплодуючи їх зусиллям та досягненням. Кожний учень отримав Диплом учасника ІІІ етапу Конкурсу "Найрозумніший" та смаколик до початку фінальних змагань Це створило додатковий стимул для учасників та додало натхнення та радості.

Ми вдячні адміністрації та працівниками  Центральній міській  бібліотеці ім. І.І. Рядченка за можливість провести конкурс 'Найрозумніший' у своєму приміщенні. Ваша гостинність додала нашому заходу особливу атмосферу  та комфорт. Діти працювали в безпечних умовах, що було надзвичайно важливо для організаторів Конкурсу і батьків..

На заході діти не лише продемонстрували свої здібності, але й насолодилися процесом участі. Вони  із задоволенням виконували поставлені завдання. Такий позитивний настрій дозволив дітям  ефективно працювати, відчувати себе часткою спільної команди "Найрозумніших".

Щирі слова подяки експертній комісії за їх працю та об'єктивність.Окрема подяка вчителям початкової школи Чорноморського ліцею №4 Стець Аллі Володимирівні та Мазур Наталі Петрівні, які  ефективно допомогли в організації та проведені заходу, професійно забезпечили підтримку всіх учасників Конкурсу.

Оголошення переможців ІІІ туру міського конкурсу "Найрозумніший" відбудеться пізніше.