· 

Сокіл "Джура"

Відповідно до Плану проведення І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році в закладах освіти Чорноморської міської територіальної громади 16 та 17 квітня 2024 продовжуються змагання:

16.04.2024 (вівторок) для середньої групи проведені:

- на базі Чорноморського ліцею № 1 – стрільба; 

- на базі Чорноморського ліцею № 6 – силові вправи, «Відун» та линва.

17.04.2024 (середа) для середньої групи відбулися змагання: 

у Молодіжному парку – «Пластун»;

на базі Чорноморського ліцею № 6 – «Рятівник»

для Старшої групи – на базі стадіону Чорноморського ліцею № 6:

змагання: «Рятівник», смуга перешкод та метання гранати. 

18.04.2024 (четвер) планується на базі стадіону Чорноморського ліцею № 6 проведення останнього випробування «Впоряд» для обох вікових груп та нагородження за результатами гри.

Нагадуємо, що «Сокіл» («Джура») – всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. 

Гра проводиться Міністерством освіти і науки України за сприянням інших міністерств, відомств та громадських організацій. На загальнонаціональному рівні проводиться з 2009 року. Новий поштовх у розвитку гра отримала 2015 року, коли вона була включена до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580.

Учасники гри демонструють свої знання, навички, вміння працювати в команді. Панує дух змагання і позитивний настрій.

Дякуємо всім причетним до підготовки та проведення міського етапу Гри: адміністраціям закладів освіти, суддям, керівникам команд, оргкомітету.