· 

Тренінг з нейрографіки для батьків та педагогів

16 квітня у Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Чорноморська відбулось сьоме заняття за програмою "Батьківство без стресів". Учасниці тренінгу познайомились із технікою нейрографіка, за допомогою якої можна самостійно надавати собі допомогу і працювати із власними запитами.
Присутні  мали можливість зануритись у свій внутрішній світ, багато малювали, розмовляли, чаювали та звісно, ділились досвідом виховання   дітей. Після такого важкого тижня та пережитих подій, ми створили коло, де відчули спокій та розслабленість.
На кінець зустрічі кожна учасниця отримала відповідь на свій запит. Хтось зрозумів, що питання, яке дуже турбує, не лежить у полі його компетенції і це треба просто відпустити; хтось, прийшов до висновку, що не готовий до таких бажаних змін у своєму житті і має ще попрацювати та підготуватись до нового етапу; а той хто переживав, що на все не вистачає часу, побачив, що пора зайнятись тайм-менеджментом. Головне, що кожна учасниця тут і зараз відчула, як змінились її почуття, думки, відчуття у тілі та візуальний образ проблеми, з якою працювала.
Заняття у першій  групі вже добігають кінця, але Ви можете потрапити у другу групу, яка буде працювати у травні-червні, зареєструвавшись за посиланням: https://forms.gle/mpDdDeaFAagg6kKA6

 Тренер: Вікторія Баранова, 0931077038