· 

Формуємо стресостійкість педагогів

24 квітня у Чорноморський ліцей №7 відбувся тренінг "Провідники змін. Розвиток стресостійкості" від БФ "Маша", який провела психотерапевтка, фахівчиня фонду, Ксенія Тюшева, для педагогів закладів освіти Чорноморської ТГ.
Учасники тренінгу познайомились з поняттями "еустрес" та "дистрес", "резілієнтність", з базовими основами надання першої психологічної допомоги, з ресурсною моделлю «BASIC Ph», опрацювали практичні вправи на зменшення рівня тривожності та стабілізації емоційного стану.
Важливо також було почути, що у стресі людина зростає.
Зустріч тривала всього дві години, але містила в собі багато теоретичного матеріалу, діагностичні та стабілізаційні вправи, цікаві приклади із життя, художньої літератури та власного досвіду тренерки та учасників.
Ми щиро дякуємо пані Ксенії за те, що завітала до нас поділились своїми знаннями.
Дякуємо учасникам, які знайшли час у своєму робочому графіку і опанували техніки, які можна використовувати для роботи із собою і для допомоги учням та вихованцям.
Висловлюємо подяку в.о.директора Чорноморського ліцею № 7 Тетяна Каплун за організацію матеріально-технічних можливостей для проведення заходу.