· 

Безпечне середовище в ЗЗСО

         Спільним наказом Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства освіти і науки України від 18.08.2023 № 685/1013 «Про затвердження Порядку раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти» затверджено Порядок раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

         Відповідно до даного наказу з метою створення умов безпечного освітнього середовища для навчання здобувачів освіти та роботи працівників закладу освіти керівник закладу освіти створює команду реагування та розподіляє між ними обов’язки щодо вжиття заходів реагування в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

        14 червня 2024 року управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області проводить навчання та практичні тренування «Безпечне середовище в ЗЗСО» для директорів ЗЗСО та членів команди реагування. Час та місце проведення буде доведено додатково.